O parte a presei italiene susţine că Maria Şarapova a fost vizată de criticile Sarei Errani, nu Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte a presei italiene susţine că ţinta criticilor Sarei Errani cu privire la retragerea din cadrul turneului de la Brisbane a fost Maria Şarapova, nu Simona Halep.

Maria Şarapova, mai întâi, şi Simona Halep şi-au anunţat, marţi, retragerea înainte de a intra pe teren la Brisbane International, turneul de categorie Premier, care se dispută cu două săptămâni înaintea Australian Open. 

Sara Errani, eliminată în primul tur, nu şi-a ascuns nemulţumirea faţă de aceste decizii şi a comentat acid pe contul ei de Twitter: "Câte tablouri are de gând să mai strice? Ca să ştiu." Italianca nu a precizat la cine se referă, iar majoritatea site-urilor italiene de specialitate a interpretat că rivala vizată de ea ar fi fost Simona Halep. "Errani o înţeapă pe Halep", a interpretat La Repubblica, iar site-ul sportevai.it a notat că italianca s-a referit "mai mult la Halep", la fel ca şi tennisworlditalia.com, surse citate de Mediafax. 

"Errani, o polemică dură cu Şarapova", a scris în schimb sportal.it, variantă susţinută de mai mulţi fani care au precizat pe Twitter că italianca a postat comentariul după anunţul Mariei Şarapova şi înainte de cel al Simonei Halep. Cert este că atât Şarapova, cât şi Halep au un istoric al retragerilor din cadrul unor turnee înaintea competiţiilor majore şi că supărarea Sarei Errani vine din faptul că, în cazul în care cele două sportive nu şi-ar fi anunţat participarea la acest turneu, italianca ar fi putut beneficia de un traseu favorabil. Însă, în condiţiile actuale, ea a fost nevoită să joace în primul tur cu o favorită, elveţianca Belinda Bencic, locul 14 WTA şi a şaptea favorită, în faţa căreia a cedat în primul tur, cu scorul de 1-6, 2-6.

După abandonul de la Brisbane, Simona Halep mai spune pas unui turneu. A anunţat că nu joacă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite