Noapte de coşmar pentru gimnastele noastre care aşteptau să revină acasă după Mondialele de la Glasgow

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate avioanele au avut probleme cu plecarea de la Londra
Toate avioanele au avut probleme cu plecarea de la Londra

La CM de la Glasgow, România a încheiat participarea cu două medalii - bronz la individual-compus, prin Larisa Iordache, respectiv argint la sărituri, prin Marian Drăgulescu.

Secretarul general al FR Gimnastică, Mircea Apolzan, a declarat că delegaţia României nu a putut reveni ieri în ţară de la Glasgow, unde a participat la CM, şi a amânat sosirea pentru azi, din cauze blocajelor de pe Aeroportul Heathrow afectat de o ceaţă densă.

Delegaţia României urma să revină în ţară luni noaptea, la ora 00.30, însă zborurile de pe Aeroportul Heathrow au mari întârzieri sau au fost blocate, din cauza ceţei dense.

"Delegaţia României şi-a amânat sosirea pentru marţi seară, la ora 22.50, cu o cursă British de la Londra. Toate delegaţiile participante la Mondiale sunt afectate de această problemă cu ceaţa de la Londra.

Vă daţi seama, nu mai sunt locuri de cazare, toată lumea a ştiut că pleacă. Delegaţia noastră va merge la Edinburgh cu autocarul, pentru că nu am găsit altă variantă de cazare. Toată lumea a fost redirecţionată şi majoritatea a pierdut zborurile", a declarat secretarul general al FRG, Mircea Apolzan, pentru Mediafax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite