Mihăiţă Neşu: " Nea Piţi n-a făcut nicio glumă proastă la adresa mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou scandal legat de Victor Piţurcă a apărut după ce s-a spus că acesta ar fi făcut o glumă proastă la adresa accidentării lui Mihăiţă Neşu.

"Mare şmecherie cu accidentarea asta a ta, să ai atâţia oameni lângă tine", ar fi spus Piţurcă, conform unei variante prezentate de ziaristul Horia Ivanovici, la Digisport. Neşu infirmă însă acest scenariu şi a dezvăluit în Gazeta Sporturilor că n-a avut nicio astfel de discuţie cu Piţurcă. "Nu e nimic adevărat. Am stat de vorbă cu nea Piţi şi cei din staff, am depănat amintiri, a fost plăcut. Nu-i mai văzusem demult. Când am primit tricoul din partea naţionalei nea Piţi mi-a zis că acum când sunt accidentat priemsc cadouri. Mi se pare neserios să se interpreteze altfel", a precizat Mihăiţă Neşu. 

"E o mizerie fără margini"

Contactat şi el, Victor Piţurcă, consideră că este victima unor atacuri conduse de Dumitru Dragomir şi grupul lui. "E o mizerie fără margini să se ajungă la o astfel de interpretare. Eu am relaţii excelente cu Neşu. E ca şi copilul meu. Am suferit îngrozitor când s-a accidentat. M-am simţit chiar vinovat de faptul că l-am adus la Steaua, pentru că dacă n-aş fi făcut asta, poate altul ar fi fost destinul lui. Am vorbit cu el şi i-am spus să lupte, pentru că medicina avansează. Sunt sigur că în câţiva ani îşi va reveni. Cât despre Dragomir şi cei din grupul lui care mă atacă nu vreau să vorbesc prea mult. El e un profitor al fotbalului", a spus Piţi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite