Messi, la PSG: Salariu fabulos pentru Leo şi o prezentare plănuită, în cel mai extravagant mod posibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Argentinianul de 34 de ani va juca în Ligue 1, după ce a bifat 17 sezoane, practic, toată cariera sa la seniori, la Barcelona.

Lionel Messi a avut două mari variante, pentru a-şi alege noul club, de când a încheiat conturile cu Barcelona, în mod oficial, joi seară.

Din start, s-a vorbit despre Manchester City şi PSG. Doar că englezii s-au retras din cursă, deoarece tocmai au cheltuit o sumă uriaşă de bani, 117,5 milioane de euro, ca să-l aducă pe Jack Grealish de la Aston Villa. Din acel moment, a fost clar că Paris Saint-Germain are cele mai mari şanse de a bate palma cu Leo. Ceea ce s-a şi întâmplat, vineri seară.

Cum PSG e finanţată de Nasser Al-Khelaifi (Qatar), ştirea venirii lui Messi la această formaţie a fost confirmată, mai întâi, din zona arabă. Potrivit „Marca“, Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani, fratele emirului din Qatar, a scris pe Twitter că negocierile cu Messi s-au încheiat, iar anunţul oficial se va face, în curând. Apoi, ştirea a fost „rostogolită“ şi în presa internaţională.

Potrivit jurnalistei Verónica Brunati, PSG a pus în mişcare deja şi planul pentru prezentarea lui Messi: vicecampioana Franţei a închiriat Turnul Eiffel, urmând să-l aducă pe Leo aici, marţi, 10 august, la prima apariţia a argentinianului în tricoul parizienilor. PSG a procedat la fel şi în 2017, când l-a adus pe Neymar de la Barcelona.

29 milioane de euro e salariul stagional pe care îl va primi Lionel Messi la Paris Saint-Germain.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite