Surpriză uriaşă: Guardiola a exclus categoric transferul lui Messi la City. Motivul deciziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josep Guardiola
Josep Guardiola

În ultimele ore, s-a tot spus că PSG şi Manchester City au cele mai mari şanse de a obţine semnătura argentinianului. Acum, „cetăţenii“ au ieşit, în mod oficial, din această cursă.

PSG rămâne în pole-position pentru transferul lui Lionel Messi. De altfel, informaţiile din piaţă, despre care „Adevărul“ a scris aici, confirmă această situaţie.

Iar vicecampioana Franţei tocmai a scăpat de un potenţial contracandidat, în această afacere. Vorbim despre Manchester City, campioana din Premier League şi finalista Ligii Campionilor. S-a spus că Leo ar fi tentat să meargă pe „Ettihad“ din dorinţa de a lucra, din nou, sub comanda lui Josep Guardiola, antrenor cu care a colaborat excelent şi la Barcelona.

Guardiola a respins însă această posibilitate, astăzi, într-o conferinţă de presă din care BBC a preluat primele declaraţii.

Ce a spus Josep Guardiola?

*Tocmai am cheltuit o sumă mare pentru aducerea lui Jack Grealish de la Aston Villa (n.r. - 117,5 milioane de euro). El va îmbrăca tricoul cu numărul 10 pentru că avem încredere în el şi pentru că am crezut că Leo va rămâne (n.r. - la Barcelona). Acum, Leo nu e în planurile noastre. Îi mulţumim pentru că a dus Barcelona la alt nivel şi pentru că a dominat lumea fotbalului. Îi doresc numai bine. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite