Meciul finalului de sezon: Steaua „şchioapă“, atacată de haita „lupilor“. Tot ce trebuie să ştii înaintea returului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 28 de zile după ce roş-albaştrii au frânt inimile ploieştenilor cu un gol marcat la ultima fază a meciului, Steaua şi Petrolul se reîntâlnesc într-una dintre cele mai atractive partide din acest final de sezon.

Conştienţi şi ei de importanţa returului din semifinalele Cupei României (joi, ora 21.30, Pro TV), steliştii au hotărât să revină pe „Arena Naţională“, în speranţa că vor avea mai mulţi suporteri decât pe Ghencea. 

În ciuda faptului că preşedintele Valeriu Argăseală a anunţat că mizează pe 10.000 de fani, ieri, la casele de bilete bătea vântul. De altfel, conducerea campioanei a închiriat doar primul inel, iar în condiţiile în care 3.000 de ploieşteni şi-au anunţat prezenţa pe „Arena Naţională“, sunt şanse ca elevii lui Costel Gâlcă să aibă parte de o atmosferă ostilă într-un meci acasă!

Dincolo de vechiul conflict cu suporterii, Steaua a fost lovită şi de o altă problemă înaintea returului cu Petrolului. Chipciu şi Arlauskis s-au accidentat la acţiunile echipelor lor naţionale, iar prezenţa primului pe teren e exclusă. De partea cealaltă, Petrolul va fi în efectiv complet, iar Tamuz, Tchite şi Pablo de Lucas, toţi indisponibili în ultima perioadă din cauza problemelor medicale, vor putea evolua, diseară, pe „Arena Naţională“.

„La ce atacanţi avem, ar trebui să le dăm două goluri“, a spus antrenorul Petrolului, Mircea Rednic. Iar fundaşul prahovenilor, Geraldo, a subliniat importanţa jocului: „E un meci pe viaţă şi pe moarte. Trebuie să marcăm, mai ales că puterea noastră ofensivă e foarte bună“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite