Lucian Bute aşteaptă meciul de titlu mondial, contra englezului  De Gale: "Este cea mai mare provocare a mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute are şansa unui nou meci de titlu mondial, putând să-şi recupereze centura pierdută în 2012, dacă îl învine duminică dimineaţa pe englezul James De Gale, într-o gală programată la Quebec.

Bute şi De Gale au susţinut conferinţa de presă oficială, iar românul a declarat că se simte pregătit pentru această dispută. "Voi avea un adversar dificil în faţa mea. Este cea mai mare provocare a mea din acest moment. Sunt încrezător. Ştiu de ce sunt capabil să dau în ring şi vreau să devin campion mondial pentru a doua oară. Mă simt foarte puternic din punct de vedere fizic şi psihic.Privesc înainte şi vreau să recâştig centura pe care am deţinut-o cinci ani. El a venit aici cu mare încredere, să arate că este campionul. Respect asta. Dar eu ştiu ce ştiu, ştiu cum sunt, îmi cunosc foarte bine atuurile şi veţi vedea sâmbătă seara că Lucian Bute nu este terminat, ci un boxer foarte puternic fizic, care are puterea să-l facă KO. Mă simt bine, sunt sănătos, nu este niciun motiv să nu performez bine sâmbătă. Am întâlnit mulţi boxeri încrezători în forţele lor, dar DeGale e un boxer special, campion olimpic şi apoi campion mondial la profesionism, este foarte abil, cu calităţi, va fi un meci exploziv sâmbătă seara. Nu ştiu dacă va fi ultimul meu meci, dar am toate şansele să recâştig titlul mondial"", a afirmat Bute.

În replică, James De Gale a declarat: "Mă simt bine. Am avut un stagiu bun de pregătire de 10 săptămâni. Am devenit campion mondial împotriva unui stângaci foarte bun (Andre Dirrell - n.r.) şi nu văd de ce nu aş fi sigur că voi câştiga sâmbătă. Lucian şi antrenorul său cred că sâmbătă va fi un meci de şah. Dar, credeţi-mă, va fi un meci exploziv. Prindeţi-vă centurile"

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite