Lucescu jr, mare antrenor: PAOK e cu un picior în grupele Ligii Campionilor! Inspiraţie maximă pentru tehnicianul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până acum câţiva ani, Răzvan Lucescu era în umbra tatălui său. Acum, de când e la PAOK Salonic, a dovedit că are stofă de antrenor.

Răzvan Lucescu a creat o echipă redutabilă la PAOK Salonic şi, în sezonul trecut, doar nebunia patronului pistolar şi incidentele create de huligani l-au oprit din drumul său spre titlu în Grecia.

În acest sezon însă, PAOK Salonic merge impecabil! În preliminariile Ligii Campionilor, a trecut, mai întâi, de Basel cu două victorii: 2-1 şi 3-0. Apoi, a scos-o şi pe Spartak Moscova: 3-2 şi 0-0. Iar marţi seara, a făcut un pas uriaş spre grupele Ligii Campionilor.

La Lisabona, pe terenul celor de la Benfica, elevii lui Lucescu jr au obţinut o remiză preţioasă, scor 1-1. Grecii au luat gol la ultima fază din prima repriză, atunci când centralul Miloard Mazici a acordat un penalty discutabil. Pizzi (45+1) a transformat de la 11 metri şi a stabilit scorul la pauză. 

La reluare, Răzvan Lucescu l-a introdus pe egipteanul Amr Warda, iar acesta a adus egalarea în minutul 76. S-a terminat 1-1, iar returul se va disputa la Salonic, la 29 august. 

Grecii pornesc de acum cu prima şansă, mai ales că n-au mai pierdut un meci acasă de la 31 mai 2017!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite