Liga I, etapa a 12-a: CFR Cluj - Astra 0-0. Giurgiuvenii au jucat finalul în inferioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj a ajuns la patru partide fără eşec. FOTO: Răzvan Păsărică
CFR Cluj a ajuns la patru partide fără eşec. FOTO: Răzvan Păsărică

CFR Cluj îşi continuă rezultatele pozitive, deşi n-a reuşit să câştige în faţa Astrei, ocupanta locului 3 în Liga I. Partida a fost una echilibrată, până spre final, când centralul Haţegan l-a eliminat pe Yahaya.

După 7-2 cu Oţelul, 3-3 cu Gaz Metan şi victoria la limită, 1-0, la Ceahlăul, CFR Cluj a înregistrat al patrulea meci fără înfrângere, chiar în faţa uneia dintre cele mai în formă echipe ale campionatului, Astra. 

Oaspeţii au început mai bine prima parte, au şi avut cea mai mare ocazie în prima repriză, când Felgueiras a scos şutul lui Bukari (31), dar la cabine s-a intrat la egalitate, 0-0. 

În partea secundă, cele două echipe au părut că se mulţumesc cu egalul, apoi echilibrul a fost stricat de centralul Ovidiu Haţegan, la primul meci după scandalul de joi, din Liga Europa, de la Moscova. 

Centralul l-a eliminat destul de uşor pe Yahaya (77), după o intervenţie la minge, considerată un atac dur la Djokovic. 

În superioritate, CFR Cluj a presat, dar n-a reuşit golul victoriei, deşi a irosit o ocazie uriaşă, în prelungiri, când Maah a reluat cu capul, din 7 metri, puţin pe lângă poarta lui Lung Jr, din centrarea lui Deac. 

CFR Cluj strânge 17 puncte şi rămâne pe 8, în timp ce Astra, cu 23 de puncte, coboară pe ultima poziţie a podiumului, după Steaua (25 de puncte, din 9 meciuri) şi Petrolul (25 de puncte, din 12 partide).

CFR Cluj: Felgueiras - Maftei, Cadu, Rada, Camora - Djokovici, Muniru - Maah, Gabionetta, Ogbu - Tade

Astra: Lung Jr. - Măţel, Găman, Ben Youssef, J. Morais - Yahaia, Laban - Enache, Bukari, Yoda - Ivanovski

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite