Seară de vis în Liga Europa. Rusescu, primele goluri pentru Sevilla. Nicoliţă a marcat şi el. Ce-au făcut ceilalţi români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raul Rusescu a spart gheaţa la noua sa echipă. Fostul atacant al Stelei a fost titular joi la Sevilla, în returul din deplasare, cu Mladost Podgorica, şi a reuşit să înscrie două goluri!

Mladnost Podgorica - Sevilla 1-6 (0-3 în tur)

În prima manşă a celui de-al treilea tur preliminar al Ligii Europa, Rusescu a fost rezervă şi a intrat pe gazon abia în minutul 76, într-un meci câştigat de Sevilla cu 3-0. 

Joi seară, în returul din Muntenegru, antrenorul Unai Emery a început cu Rusescu titular, iar românul a marcat primele goluri în tricoul andaluzilor, într-un meci oficial. 

Rusescu a înscris pentru 2-0, în minutul 23, apoi a reuşit "dubla" în minutul 39, pentru 5-0.

Sevilla a câştigat returul cu 6-1, într-un meci încheiat ca integralist de Rusescu, şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa. 

Milsami-Ursidos Orhei - Saint-Etienne 0-3 (0-3 în tur)

Revenit în ultima perioadă în atenţiile tehnicianului Galtier, Bănel Nicoliţă a reuşit să-şi treacă şi el numele pe tabela de marcaj joi seară, în manşa secundă a celui de-al treilea tur preliminar. 

Nicoliţă a început ca rezervă şi a închis tabela, pentru 3-0, în deplasarea din Moldova, în minutul 69, la 10 minute după ce-a intrat pe gazon. 

Saint-Etienne s-a calificat fără emoţii în play-off-ul Ligii Europa, cu 6-0 la general. 

Kuban Krasnodar - Motherwell 1-0 (2-0 în tur)

Echipa lui Dorinel Munteanu n-a avut nici ea probleme în turul trei preliminar al Ligii Europa. După succesul din tur, din deplasare, "galben-verzii" au câştigat şi returul din Rusia, cu ajutorul unui autogol (McManus 51). În minutul 75, gazdele au irosit şi un penalty, prin Kabore. 

VfB Stuttgart - Botev Plovdiv 0-0 (1-1 în tur)

Maxim a început ca titular şi a primit un cartonaş galben, în minutul 44. 

La pauză, mijlocaşul român a fost înlocuit de antrenorul Labaddia cu Harnik. Returul s-a încheiat fără goluri, iar Stuttgart a obţinut biletele pentru play-off, graţie rezultatului obţinut în deplasare. 

Rapid Viena - Asteras Tripolis 3-1 (1-1 în tur)

Dorin Goian a fost titular în defensiva oaspeţilor şi a evoluat în toate cele 90 de minute, dar gruparea elenă a ratat calificarea în play-off.  

Tragerea la sorţi a play-off-ului din Liga Campionilor şi Europa are loc vineri, la Nyon, începând cu ora 12.45 (ora României). 

Play-off-ul este ultimul tur dinaintea fazei grupelor. Prima manşă se joacă pe 20-21 august, returul o săptămână mai târziu. 

Citeşte şi 

VIDEO Vitesse-Petrolul 1-2. Grozav a adus o calificare grozavă pentru ploieşteni în play-off-ul Europa League

Hapoel Tel Aviv-Pandurii 1-2. Gorjenii au detonat bomba în Israel şi au obţinut o calificare nesperată în play-off-ul Europa League

VIDEO Astra-Trencin 2-2. După un final incendiar, giurgiuvenii s-au calificat cu emoţii în play-off-ul Europa League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite