Leonard Doroftei şi-a donat mănuşile pentru o fată bolnavă de leucemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a donat o pereche de mănuşi pentru evenimentul caritabil „Şi eu vreau să trăiesc”.  S-au strâns 10.000 de euro pentru o tânâră de 27 de ani, care are nevoie de transplant.

Scopul acţiunii de la Hotelul RIN a fost strângerea de fonduri pentru Adriana Petroaie, o tânără de 27 de ani, care a fost diagnosticată anul trecut cu leucemie acută.

Adriana este sub tratament, însă are nevoie de suma de 100.000 de euro pentru un transplant. Evenimentul a fost organizat sub egida “Tinerii din USL”, iar mănuşile au ajuns la deputatul Gabriela Podasca, contra sumei de 2200 de lei.

În total, s-au strâns aproximativ 10.000 de euro. Marţi, dosarul Adrianei va fi depus spre analiză la Spitalul Fundeni şi sperăm ca operaţia sa poate fi făcută în ţara. Am speranţa că Adriana va trece cu bine prin această cumpănă si le mulţumesc tuturor celor care au organizat şi susţinut această campanie", a declarat ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Bănicioiu.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite