Laurenţiu Reghecampf, despre Steaua - Dinamo: „Suntem obligaţi să ajungem în finală. Vrem şi Cupa, şi campionatul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul campioanei din Liga I a susţinut miercuri o conferinţă de presă, înaintea primei manşe din semifinalele Cupei României, pe care Steaua o va disputa joi, împotriva lui Dinamo. Partida de „acasă“ a roş-albaştrilor se va juca joi, pe Arena Naţională, începând cu ora 20.30.

...despre gruparea roş-albastră: „Steaua este echipa campioană, Steaua e cea mai bună din România, suntem obligaţi să câştigăm cele două meciuri cu Dinamo. Jucătorii Stelei sunt cu salariile la zi, dar nu cred că în momentul de faţă există vreun fotbalist care să trăiască doar din salariul din luna respectivă“.

...despre meciul cu Dinamo: „Sunt două meciuri pe care le vom trata foarte serios.  Vrem să tranşăm calificarea din primul tur, dar asta nu înseamnă că suntem aroganţi. Steaua poate pune multe probleme, veţi vedea asta mâine seară. 
Este un obiectiv important pentru cariera mea de antrenor, este important să câştigăm atât campionatul, cât şi Cupa. 
Suntem pregătiţi, nu avem probleme. În afară de Kapetanos şi Matei, toată lumea e OK. Ambele meciuri se vor juca pe Arena Naţională şi încercăm să câştigăm.
Steaua este favorită, dar jucătorii vor fi mult mai motivaţi. Orice jucător care reuşeşte să joace la aceste două echipe nu mai are nevoie de motivaţie în plus când joacă într-un asemenea meci
“.

...despre cei doi oficiali clubului aflaţi după gratii: „Jucăm fiecare meci cu gândul la Gigi Becali şi Mihai Stoica. Jucăm în fiecare zi cu gândul la ei. Din păcate nu am apucat să vorbesc cu al doilea, pentru că are lucruri mai importante de rezolvat, însă mesajul ar fi fost unul singur: să câştigăm!“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mesaj din partea suporterilor stelişti către „greii“ fotbalului românesc

Mihai Stoica, bătut la închisoare? Managerul Stelei ar fi intrat în conflict cu doi dinamovişti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite