Jose Mourinho ia 50 de milioane de euro dacă e dat afară de la Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jose Mourinho trece prin clipe dificile la Chelsea şi poate fi demis în orice moment. Lusitanul are însă o clauză de reziliere uriaşă, care ar stabili un record absolut în istoria fotbalului.

De-a lungul timpului, nici un club nu şi-a permis să plătească 50 de milioane de euro pentru a scăpa de un antrenor. Jose Mourinho poate atinge însă această bornă, în Anglia vorbindu-se în aceste zile despre o despărţire iminentă dintre tehnicianul portughez şi Chelsea.

Eşecul cu Stoke City de marţi din optimile Cupei Ligii a pus capac, lusitanul fiind oricum contestat pentru parcursul slab din campionat (locul 15 după 10 etape) şi din Liga Campionilor. Cum gruparea de pe „Stamford Bridge” are o singură victorie în ultimele şapte meciuri oficiale, miliardarul rus Roman Abramovic e somat să ia măsuri, demiterea lui Mourinho fiind cea mai la îndemână. Patronul lui Chelsea ezită dintr-un singur motiv: portughezul are contract până în 2019 şi o clauză de reziliere colosală, de 50 de milioane de euro. Pentru Abramovic n-ar fi un efort financiar deosebit, dar Jose Mourinho ar putea lua dintr-un foc banii pe care îi câştigă în mod normal în cinci ani.

Mai multe amanunte pe click.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite