Jose Mourinho e realist: „Titlul în La Liga e imposibil acum”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Jose Mourinho s-a obişnuit cu gândul că Real Madrid nu mai are nicio şansă să câştige titlul în Primera Division, fiind covinsă că Barcelona nu mai poate fi detronată din fruntea clasamentului.

Jose Mourinho este realist când vine vorba despre obiectivele pe care le are Real Madrid în acest sezon. Portughezul este conştient că titlul de campion este o utopie în acest moment. 

„Titlul în La Liga e imposibil acum. E prea mare diferenţa! Trebuie să ne concentrăm pe alte obiective, cum sunt Cupa Regelui şi Liga Campionilor. Nu e bine să fim obsedaţi de astfel de lucruri. Obsesiile complică şi mai mult lucrurile. Nimic nu va fi uşor. Trebuie să rămânem calmi şi să obţinem totul din fiecare ocazie”, a spus Mourinho.

Antrenorul lui Real Madrid a infirmat deopotrivă zvonurile care anunţau că va pleca la PSG cât de curând. 

„Nu cred că o să antrenez pe PSG. Succesul lui PSG cu Ancelotti şi Leonardo înseamnă că ei nu au nevoie de alt antrenor. Sper că totul va merge bine pentru Carlo acolo. Europa are nevoie de un oraş ca Paris care să se întreacă la nivel mondial fotbalistic şi cred că proiectul lor funcţionează”, a mai afirmat Mourinho pentru presa spaniolă.

Real Madrid s-a calificat miercuri seara în semifinalele Cupei Regelui, după ce a remizat pe terenul Valenciei, scor 1-1 în sferturi. În tur, madrilenii câştigaseră cu 2-0 pe "Santiago Bernabeu".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite