Jagodina - CFR 0-1: calificare chinuită după două meciuri insipide. De cine vor da clujenii în turul III preliminar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Vasile Miriuţă au trecut de echipa care s-a clasat pe locul 3, în ultima ediţie a campionatului din Serbia. Totuşi, CFR e doar o umbră a echipei, care altă dată făcea ravagii în grupele Ligii Campionilor.

CFR Cluj a ajuns în turul III preliminar al Ligii Europa, după 0-0, acasă, cu Jagodina şi o victorie la limită, obţinută în deplasare. Meciul retur a avut doi eroi pentru clujeni. Primul, cel negativ, a fost Florin Costea, care a irosit trei ocazii bune, înainte de a fi schimbat, în minutul 69. Cel de al doilea erou, cel pozitiv, a fost portarul Felgueiras, care i-a ţinut pe clujeni în meci prin paradele sale salvatoare. 

Când meciul se îndrepta spre un nou 0-0 după timpul regulamentar, Guima, înlocuitorul lui Costea, a înscris golul calificării la capătul unei acţiuni în care a tras de trei ori la poartă la aceeaşi fază (81). 

După Petrolul, CFR Cluj a ajuns şi ea în turul III preliminar al Ligii Europa, acolo unde va întâlni Dinamo Minsk (Belarus). Meciul tur se va disputa, la Minsk, la 31 iulie, iar returul va fi la Cluj, la 7 august. În turul doi preliminar, Dinamo Minsk i-a eliminat pe finlandezii de la MyPA, după un 2-1 acasă şi un 0-0, în deplasare.

CITEŞTE ŞI:

*Flamurtari - Petrolul 1-3: cât au „tremurat“ ploieştenii pentru calificare şi cu cine vor juca în următoarea fază

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite