Ionel Dănciulescu: “Din informaţiile mele, mai există o şansă ca Dinamo să joace în cupele europene”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Managerul sportiv al clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat că echipa alb-roşie mai are şanse de a primi permisiunea de a evolua în ediţia 2016-2017 a cupelor europene, chiar dacă societatea care administrează clubul nu a ieşit din insolvenţă la termen.

"Din informaţiile pe care le am eu, mai există o şansă, pe 24 iunie, când se va mai judeca încă o dată acest caz. Sperăm să reuşim până la urmă să ieşim din această insolvenţă. Este adevărat că va schimba un pic datele problemei, dar indiferent de ce va fi, Dinamo trebuie să redevină o forţă şi să se bată la campionat, indiferent că ieşim din insolvenţă acum sau într-un viitor apropiat şi indiferent dacă jucăm sau nu în cupele europene. Dinamo merită să fie din nou o echipă competitivă. Mai există o mică speranţă, trebuie să ne agăţăm de acest lucru. Mai există o posibilitate, planul de reorganizare a fost aprobat şi nu s-a judecat recursul ANAF. Nu a depins de noi", a declarat Dănciulescu. Întrebat dacă UEFA va acorda o dispensă în acest sens clubului, Dănciulescu a răspuns: "Eu cred că se pot face lucruri de genul acesta, dar nu am foarte multe date."

Mijlocaşul Dorin Rotariu a spus că obiectivele echipei Dinamo trebuie să rămână neschimbate, chiar dacă gruparea nu va ieşi din insolvenţă. "Nu văd prea bine această decizie. Obiectivul lui Dinamo rămâne campionatul şi cupa. În sezonul acesta au fost multe schimbări, răsturnări de situaţii şi asta ne-a afectat şi pe noi. Dar încet, încet ne revenim şi suntem pe un drum bun. Anul viitor sperăm să obţinem un loc mai bun", a afirmat jucătorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite