Ioan Niculae aruncă mănuşa Stelei: „Şi nouă ne e frig, nu doar lor. Dacă sunt buni să vină să ne bată acum!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra a învins şi pe FC Vaslui şi conduce în ierarhia Ligii I, având 6 puncte avansa faţă de Steaua, formaţie pe care o va întâlni de două ori luna aceasta.

UPDATE Nici preşedintele Astrei Giurgiu, Dinu Gheorghe, nu concepe să nu se joace acum primele două etape din retur, fiind de părere că o amânare ar avantaja din plin Steaua, care traversează o formă de moment foarte slabă.

"De ce să nu jucăm? În Germania s-a jucat la 4 grade. Vrem să ajungem ca în Malta sau Andorra, să jucăm numai când ne e cald şi bine? Temperatura în sol contează. La sub 10 grade se declanşează sistemul de încălzire. Noi vrem să jucăm pentru că suntem în formă foarte bună. În retur se vor scoate "armele letale", adică tot ce se poate în afara terenului", a spus "Vamă" la Sport.ro.


Patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, spune că n-are nici cea mai mică teamă de Steaua şi vede în Petrolul principala contracandidată la titlu: "Nu m-am gândit că vom fi pe locul 1 la finalul turului, dar nici nu credeam că Steaua va avea diferenţa aceea pe care o anunţau, de 20 de puncte. A fost lipsă totală de modestie, de respect. Putea să fie o diferenţă mai mare faţă de Steaua dacă eram mai atenţi.Din punct de vedere al jocului, mai teamă ne e de Petrolul decât de Steaua. Au un joc mai consistent, jucători mai valoroşi în atac şi la mijlocul terenulu”, a spus Ioan Niculae la Dolce Sport.

Ioan Niculae, patron Astra Giurgiu: Cine e deşteptul ăla de la Steaua care îmi dă garanţia că la începutul lui februarie se va putea juca?! Bineînţeles că e vorba de forma sportivă, de aia nu mai vor să joace. Şi nouă ne e frig. Dacă sunt mai buni, să ne bată acum!
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite