Indian Wells: pariezi pe Simona şi câştigi de cinci ori banii, Serena e mare favorită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams FOTO AP
Serena Williams FOTO AP

Serena Williams porneşte ca mare favorită înaintea confruntării de joi dimineaţa cu Simona Halep. Partida are loc în sferturile de finală ale Indian Wells.

Serena Williams şi Simona Halep se vor întâlni joi dimineaţa, de la ora 04.00, în sferturile de finală ale Indian Wells. Va fi a opta confruntare dintre cele două jucătoare, iar scorul e net favorabil americancei: 6-1.

E unul dintre motive pentru care Serena e mare favorită în viziunea bookmakerilor, care oferă o cotă de 1,20 pentru victoria liderului mondial. În schimb, un succes al Simonei returnează de cinci ori suma curajoşilor care vor miza pe ea.

George Cosac, preşedinte al FRT, a pariat chiar cu Simona: "Am discutat cu Simona Halep în această dimineaţă şi chiar am făcut un pariu cu ea că o va învinge pe Serena Williams. A acceptat pariul, iar miza este o masă. Mi-a spus că are încredere că o poate bate şi chiar crede în şansa ei de a câştiga. Pentru ea este foarte important că şi-a recăpătat încrederea în forţele sale. Şi eu am convingerea că o poate învinge pe Serena.Am vorbit şi despre revenirea ei, mi-a spus că a avut o perioadă în care a muncit din greu, a fost vorba de o muncă intensă efectuată în America pentru a reveni cea pe care o ştim cu toţii", a adăugat oficialul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite