Horia Tecău îl înfruntă pe Roger Federer, la turneul de la Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer FOTO Adrian Dennis/AFP
Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer FOTO Adrian Dennis/AFP

Perechea formată din Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (România/Olanda) se va duela cu Roger Federer şi Michael Lammer (Elveţia), în primul tur al probei de dublu de la Dubai.

Fostul lider mondial de simplu, acum pe locul 2 ATP, nu a evoluat în niciun meci de dublu în 2015. De menţionat că în luna noiembrie a anului trecut, Roger Federer, locul 125 ATP la dublu (fost 24 ATP), şi Stanislas Wawrinka au contribuit la câştigarea Cupei Davis de către Elveţia, obţinând un punct important în partida cu francezii Julien Benneteau şi Richard Gasquet, scor 6-3, 7-5, 6-4.

De altfel, Roger Federer va participa şi la simplu, unde este al doilea favorit după Novak Djokovici. La Dubai, turneu care începe luni, este prezentă şi echipa Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), care va juca în primul tur cu perechea spaniolă Feliciano Lopez/Fernando Verdasco. Dacă vor câştiga, Florin Mergea şi Dominic Inglot i-ar putea întâlni în turul următor pe fraţii Mike şi Bob Bryan, liderii probei, care sunt principalii favoriţi. Perechea româno-engleză i-a învins pe americani la ediţia din acest an a Australian Open, în faza optimilor de finală, cu scorul de 7-6 (4), 6-3.

Simona Halep a câştigat turneul de la Dubai, după ce s-a impus în faţa cehoaicei Karolína Plíšková în două seturi

Ce urmează pentru Simona Halep, după trofeul câştigat la Dubai. Românca îşi cunoaşte următoarea adversară

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite