Halep dă trezirea miercuri dimineaţă: S-a anunţat ora la care Simona va juca în optimile de la Shenzhen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (1 WTA) va avea o partidă de o importanţă istorică împotriva unei adversare  care, în mod normal, n-ar trebui să-i dea prea mari bătai de cap.

Simona Halep a câştigat cele trei meciuri de simplu pe care le-a disputat în noul sezon – două la Hua Hin (Thailanda) şi unul la Shenzhen (China) – şi se află şi în semifinalele probei de dublu la Shenzhen.

Liderul WTA o va întâlni, miercuri, pe Ying-Ying Duan (91 WTA) în optimile de la Shenzhen, iar dacă va învinge, românca va aborda, în premieră, un turneu de Grand Slam din postura de ocupantă a locului 1 mondial.

Potrivit Digi Sport, postul care transmite întrecerea de la Shenzhen în România, partida Halep – Duan va începe de la ora 09.00.

Înainte ca Halep să joace în optimi, Irina Begu (43 WTA) va intra pe teren în aceeaşi fază, de la ora 06.00, urmând să o întâlnească pe Alexandrova (96 WTA).

Iar după ce Halep îşi va termina duelul cu Duan, o altă româncă, Ana Bogdan (105 WTA) va evolua contra Kristynei Pliskova (61 WTA), tot în optimile de la Shenzhen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite