Halep, „regina“ de la Paris: Prima reacţie a Simonei după calificarea în sferturi şi mesajul rostit în franceză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a avut cel mai uşor meci de până acum la French Open 2019 şi, la final, s-a arătat încântată de parcursul ei de până acum şi optimistă în privinţa drumului rămas până în finală.

Simona Halep a jucat atât de bine împotriva unei debutante la French Open, încât a transformat duelul cu Iga Swiatek (104 WTA) într-un antrenament cu publicul prezent pe arena „Philippe-Chatrier“.

Imediat după calificarea în sferturi, Simona a rostit un scurt discurs pe teren şi le-a mulţumit fanilor în limba franceză.

Ce a spus Simona Halep?

*M-am simţit foarte bine pe teren. Sunt bucuroasă că am fost sută la sută în acest meci. Mă bucur să fiu înapoi în sferturi la Paris, e cea mai frumoasă senzaţie. 

*Mă simt bine pe teren, nu mă stresez în legătură cu rezultatul. Sunt din nou în săptămâna a doua aici, aşa că tot ce vine de acum înainte e ca un bonus. O să-mi joc şansa la fiecare meci şi vom vedea ce se va întâmpla

*Ştiam că e puternică, dar am făcut un joc bun. Poate ea a fost emoţionată. Acum trebuie să mă recuperez. Emoţional n-a fost uşor, pentru că nu ştiam cum joacă ea. O să fac un masaj şi o să încerc să mă relaxez.

*Primesc multă energie, atunci când joc în faţa unui public aşa de frumos. Deci, „Merci beaucoup à tous“ (n.r. - Mulţumesc foarte mult tuturor).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite