Halep arată un tenis încântător: Simona, analizată şi lăudată de expertul Eurosport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep are 14 victorii în 20 de meciuri, în acest sezon
Simona Halep are 14 victorii în 20 de meciuri, în acest sezon

Simona Halep (13 WTA) e în turul III de la US Open, după două victorii cu Camila Giorgi (36 WTA) şi Kristina Kucova (111 WTA) la capătul unor partide în care şi-a dominat adversarele.

Simona Halep străluceşte la US Open 2021 acum, când pare că a scăpat de probleme medicale serioase. Iar de când e aptă din punct de vedere fizic, constănţeanca arată un joc solid, în care toată lumea a remarcat, în primul rând, serviciul mult îmbunătăţit.

Miercuri seară, după victoria cu Kristina Kucova (Slovacia, 31 de ani, 111 WTA), jocul lui Halep a fost analizat şi lăudat de Mats Wilander, expertul Eurosport, postul care transmite US Open.

Ce a spus Mats Wilander?

*Da! Halep a fost în controlul partidei, de la început până la sfârşit. A fost agresivă la început. Apoi, Kucova a reuşit să revină în partidă. Jucând cu încredere, Simona a înţeles acest aspect legat de cum trebuie să joace. Sunt impresionat de felul în care joacă Halep, în acest moment! Halep şi-a îmbunătăţit serviciul, în mod evident. Ceea ce se întâmplă, de obicei, în cazul jucătoarelor experimentate. Cred că Halep trebuie să joace aşa, cu un prim serviciu solid, pentru a avea şanse în faţa adversarelor din noua generaţie. Mai ales că vin jucătoare foarte puternice şi Simona nu loveşte atât de tare de pe linia de fund. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite