Gigi a fugit din ţară? Cu 48 de ore înainte de verdictul care îl poate trimite la închisoare, Becali a părăsit România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei va afla, luni, dacă va fi nevoit să stea 11 ani după gratii în dosarul sechestrării de persoane. Sub pretextul întâlnirii cu prietenii săi din zona Golfului Persic, latifundiarul s-a refugiat la o ţară arabă, dar spune că va pleca în America de Sud, dacă va fi condamnat.

Gigi Becali fusese achitat, în octombrie 2011, în dosarul în care e acuzat că le-a ordonat bodyguarzilor săi să-i „aresteze“ pe hoţii care i-au furat maşina. 

Procurorii au făcut recurs, iar verdictul în acest caz se va afla luni.

Patronul Stelei se teme că poate fi trimis după gratii, întrucât e un adversar declarat al preşedintelui Traian Băsescu. Pentru a scăpa de emoţii, Becali a părăsit România. El se află în Emiratele Arabe Unite, acolo unde bunul său prieten, Cosmin Olăroiu, antrenează Al-Ain, echipă la care e legitimat şi finul său, Mirel Rădoi.

„Acum sunt în Dubai. Mâine (n.r. – duminică) o să mă duc la meciul lui Olăroiu. Luni o să fiu în ţară, ca să nu mai speculeze nimeni că eu vreau să fug“, şi-a început Becali discursul la sport.ro.

Apoi însă, a admis că nu va reveni în ţară, dacă va fi condamnat la 11 ani de închisoare, aşa cum au cerut procurorii.

„Eu sunt aici mai mult pentru liniştea mamei, e mai bine să mă ştie ea aici. Ca să nu fiu acolo când se dă sentinţă. Apropiaţii mei sunt mai liniştiţi aşa. Dacă ar fi vreo problemă, ipotetic vorbind, avionul e pe pistă şi am plecat şi de aici. Voi credeţi că eu sunt papagal să mă iau după Băsescu şi să stau în ţară. O să mă duc în Ecuador şi o să faceţi de acolo emisiuni cu mine. Venezuela e ţara cea mai sigură dintre toate, în cazul unei condamnări“, a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite