Gigi Becali le răspunde fanilor supăraţi după demisia lui Edi Iordănescu: „Să meargă la Dinamo, la Rapid”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigo Becali FOTO EPA-EFE
Gigo Becali FOTO EPA-EFE

Antrenorul Edi Iordănescu şi-a dat demisia de la FCSB în urma criticilor formulate la adresa sa de patronul Gigi Becali.

Fanii l-au luat în colimator pe Gigi Becali după plecarea lui Edi Iordănescu, dar patronul FCSB pare a fi imun la reacţia lor.

„Nu prea mă interesează reacţia. Pe mine mă interesează banii mei şi afacerea mea şi fac ce mă îndrumnă Dumnezeu să fac. Fiecare face ce vrea în casa lui. Fiecare nu e obligat să ţină cu FCSB, fiecare ţine cu cine vrea. Îi trimit la Dinamo, la Rapid, la Vaslui... Ăia care au jucat cu stadionul plin, e faliment. Postaţi ce vreţi, că eu nu stau să citesc postări, n-am nici Facebook, nici Instagram. Le spun aşa: «Am vorbit cu Borcea, a pierdut 17 milioane, ăla de la CFR a pierdut 30. Vă doare sufletul, dar vă doare şi vă trece, dar pe mine mă arde la buzunar». Eu cred că 5-10 milioane de suporteri are FCSB. Cum să aibă doar 2 milioane de suporteri? Nici nu discut. FCSB are 5-6 milioane!”, a declarat Gigi Becali pentru telekomsport.ro.

FCSB a anunţat oficial, duminică, despărţirea de antrenorul Edward Iordănescu: „FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenţii financiare din partea niciuneia dintre părţi. Echipa noastră a obţinut, cu tehnicianul în vârstă de 43 de ani pe bancă, un număr de şapte victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere în Liga 1, precum şi calificarea în optimile de finală ale Cupei României”.

Tot duminică, în cursul dimineţii, Iordănescu a postat un mesaj pe Facebook, în care îi mulţumeşte directorului sportiv Mihai Stoica pentru că l-a susţinut în perioada de când a preluat echipa. „Vă rog frumos să mă înţelegeţi că nu mai pot comenta, nu pot din păcate raspunde nici la mesaje. Vă mulţumesc pentru interes şi susţinere, dar tot ce am avut de spus, am făcut-o în postarea de ieri. De aici eu mă opresc cel puţin o perioadă în a face aprecieri şi comentarii publice. În final, tot ce contează este interesul echipei şi liniştea necesară. Cu sau fără mine. Intenţiile mele au fost din prima zi exclusiv constructive şi m-am trezit efectiv în acest moment neplăcut fără să fiu pregătit pentru asta. Focusul meu a fost total pentru echipă. O singură menţiune. Pe MM Stoica eu l-am simţit toată perioada extrem de motivat, de implicat, aproape de mine şi echipă şi cu eforturi permanente pentru a ajuta la buna colaborare între mine şi club/patron. Pentru asta îi mulţumesc public şi subliniez faptul că el nu a ştiut de schimbul de notificări şi propunerea de încetare de comun acord. Cel puţin nu în prima fază atunci când s-a exprimat public”, a scris antrenorul.

Tehnicianul Edward Iordănescu a anunţat, sâmbătă, într-un prim mesaj postat pe Facebook, că FCSB i-a propus încetarea de comun acord a colaborării, el menţionând că are sentimentul că Gigi Becali doreşte să se ocupe personal în exclusivitate de echipă.

Începând de luni, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut mai multe ieşiri publice, în care a criticat dur atât jocul echipei pregătite de Edward Iordănescu, cât şi pe tehnician, în ciuda înţelegerii pe care o are în acest sens cu antrenorul principal.

Iordănescu a preluat FCSB la 18 august, după etapa a V-a, la finalul căreia echipa era pe locul 4, cu opt puncte, la şapte puncte de liderul CFR Cluj. El lasă formaţia bucureşteană pe locul 2, cu 31 de puncte, după 15 etape, la opt puncte de CFR Cluj, echipa de pe locul I.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a venit la FCSB după şapte meciuri oficiale din acest sezon, cinci în campionat şi două în Conference league, în care roş-albaştrii au fost pregătiţi de Dinu Todoran.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite