Gigi Becali aruncă „bomba“: patronul FCSB a anunţat o conferinţă de presă. S-a aflat ce urmează să zică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Într-o perioadă în care echipele româneşti au fost eliminate pe bandă din cupele europene, FCSB a ajuns în play-off-ul Ligii Campionilor, asigurându-şi peste zece milioane de euro din banii UEFA.

Iar o parte din această sumă va fi folosită de Gigi Becali pentru întărirea echipei. Astfel, potrivit mai multor surse, diseară, latifundiarul din Pipera va anunţa legitimarea a doi fotbalişti la care, la un moment dat, renunţase.

Vorbim despre Dragoş Nedelcu (20 de ani) şi Romario Benzar (25 de ani), doi jucători de la Viitorul. Primul e dorit de FCSB pentru a acoperi „gaura“ din centrul defensivei şi, în plus, ar rezolva problema titularizării unui jucător sub 21 de ani, fiind mai valoros decât Dennis Man sau Robert Grecu.

Benzar ar fi şi el titular, fiind considerat o soluţie mai bună pentru flancul drept decât Gabi Enache şi Marko Momcilovici.

„Eu abia pe la 18.00- 19.00 vorbesc despre transferuri pentru că aşa am promis. Nedelcu? Ştiu eu că v-a spus Hagi de el, cum poate v-a spus şi de Benzar. Eu nu zic nume, nici Nedelcu, nici ăla, nici ăla. Mai aveţi puţină răbdare şi o să fie totul oficial“, a declarat Gigi Becali pentru „Fanatik“.

4 milioane de euro e suma vehiculată pe care Gigi Becali o va plăti pentru Nedelcu şi Benzar.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite