Pretenţii de „Prinţ“! Adrian Cristea nu joacă, dar vrea 100.000 de euro de la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferat în această vară la Steaua, Adrian Cristea a jucat mai mult la botezuri şi nunţi decât în tricoul roş-albaştilor. Şi deşi n-a prins multe minute în preliminarii sau la barajul cu Legia, Cristea îşi cere la comisii prima de calificare în grupele Ligii Campionilor.

Adrian Cristea (30 de ani) se pregăteşte să se dea jos din „ultimul tren al carierei“, cum a numit impresa Anamaria Prodan transferul său din vară la Steaua.  

Cum era de aşteptat, „Prinţul“a intervenit mai mult în emisiunile mondene decât în garnitura de start a Stelei, iar în această iarnă i se pregăteşte abdicarea. 

Mijlocaşul este pe lista jucătorilor de care roş-albaştrii se vor despărţi, dar vrea să-şi culeagă şi cadoul de sub brad înainte de plecare. 

Potrivit Gazetei Sporturilor, Cristea a depus un memoriu la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, prin care solicită, din partea Stelei, plata sumei de 100.000 de euro! Aceasta reprezintă jumătate din prima pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. 

Transferat pe 30 iulie, Adrian Cristea n-a jucat în returul cu Dinamo Tbilisi, iar în play-off-ul cu Legia Varşovia n-a evoluat în total, decât 51 de minute. 

Pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, Steaua a trecut de două tururi preliminarii (unde le-a întâlnit pe Vardar şi Dinamo Tbilsi) plus play-off-ul cu Legia. 

Un memoriu asemănător a depus şi Mihai Răduţ, şi el pe lista „indezirabililor“ la Steaua şi care n-a prins, în total, decât 13 minute, în preliminariile Ligii, în returul cu Vardar.

Jucătorii care au evoluat peste 70 la sută din timpul meciurilor din preliminarii au încasat prima întreagă, în valoare de 200.000 de euro.

9 meciuri (517 minute jucate în total) are Adrian Cristea pentru Steaua, în acest sezon

Citeşte şi

Adrian Cristea despre mutarea la Steaua: „Transferul m-a luat prin surprindere şi pe mine!“

Iordănescu nu înţelege transferul lui Cristea: argumentele „Generalului“ împotriva aducerii „Prinţului“

"Prinţul" rătăcit pe teren. Adrian Cristea a atins prima dată mingea în minutul 15

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite