Gaz Metan – Săgeata Năvodari 1-2: arbitrajul a mai stricat un meci din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă până acum, erorile comise de „cavalerii fluierului“ au influenţat, în mare, lupta pentru titlu – Steaua a fost avantajată de greşeli în zece din 15 meciuri! -, acum s-a ajuns ca şi lupta pentru „supravieţuire“ să fie decisă de gafele brigăzilor care conduc jocurile.

Cu o victorie în ultimele opt runde şi cu un nou antrenor, Gică Butoiu, Săgeata Năvodari s-a impus, surprinzător, în deplasare, la Mediaş, scor 2-1. 

Succesul oaspeţilor a fost facilitat de o gafă a tuşierului Szabo Gero, care n-a văzut poziţia de ofsaid în care se afla Cristian Munteanu, atunci când a deschis scorul (53).

Bawab a egalat din penalty pentru Gaz Metan (75), însă Florin Popa a stabilit scorul final cu un gol marcat în minutul 79.

Rezultatul a ridicat Săgeata Năvodari pe locul 14, primul salvator, cu 18 puncte. Gaz Metan a rămas pe poziţia a 9-a cu 26 de puncte.

Butoiu, sincer: „Nu mă aşteptam să câştigăm“

Aflat la debutul său ca antrenor în Liga I, Gică Butoiu a recunoscut că nu credea că Săgeata va lua toate punctele. „Poate nu mă aşteptam să câştigăm, dar speram la un joc bun. Echipa s-a mobilizat bine după schimbarea de antrenor, tot meritul e al lor. Cred că a reprezentat un şoc plecarea fostului antrenor (n.r. – Tibor Selymeş). Acum nu au avut presiune şi de-asta am obţinut victoria. Poate a fost şi norocul de partea noastră, au avut câteva şanse bune de a marca“, a spus Butoiu la Digi Sport.

Dulca explică eşecul

De partea cealaltă, antrenorul medieşenilor, Cristi Dulca, a încercat să explice eşecul de pe teren propriu. „Chiar şi pentru mine e surprinzător rezultatul. Am pregătit echipa pentru un meci foarte greu. Săgeata e o formaţie cu jucători interesanţi, tehnici. Ei veneau după un ruşinos 1-6 cu CFR Cluj, iar noi nu pierdusem acasă din etapa a doua. Am avut începutul de meci la discreţie, cu multe ocazii“, a afirmat Dulca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite