GALERIE FOTO ŞI VIDEO A îngheţat în deşert: Bastos a debutat la Al-Nassr în mânecă lungă. Arabii au dezvăluit suma oficială de transfer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mijlocaş al CFR-ului a ajuns în Arabia Saudită, dar şi acolo a dat de frig. După ce în România s-au vehiculat tot felul de sume, saudiţii au dezvăluit cât au plătit pe un jucător care a fost adus gratis la Cluj!

Rafael Bastos a debutat pentru Al-Nassr într-un amical cu divizionara secundă, Al-Jeel. 

Brazilianul a evoluat o repriză şi a avut două ocazii de gol. Mai întâi, a pornit în dribling spre poarta adversă, însă şutul său a trecut pe lângă, pentru ca apoi să rateze de puţin colţul lung, după o execuţie de efect. 

Partida s-a jucat la 4 grade Celsius, aşa că Bastos a fost nevoit să evolueze într-un tricou cu mânecă lungă. Fostul CFR-ist a ajuns în Arabia Saudită într-o perioadă în care temperaturile nu depăşesc 16 grade Celsius, în timpul zilei.

Al-Nassr: „Ne-a costat 2,7 milioane de euro“

Potrivit siteului stiridesport.ro, Al-Nassr a anunţat suma oficială de transfer pentru Bastos: 2,7 milioane de euro. Banii vor fi plătiţi în mai multe tranşe. Bastos a semnat un contract pe doi ani şi jumătate, cu un salariu stagional de 800.000 de dolari. 

VEZI OCAZIILE LUI BASTOS LA DEBUT (după 03:33 minute şi 05:53 minute)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite