FOTO E în al nouălea cer! Motivul pentru care Simona Halep radiază de fericire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a terminat anul competiţional 2016 şi se relaxează acasă, încercând să-şi încarce bateriile pentru sezonul viitor.

Simona a reconfirmat staff-ul cu care va aborda viitorul sezon. După cum veţi vedea, sunt aceiaşi specialişti care au ajutat-o şi în finalul recent încheiatului sezon: ”Staff-ul rămâne acelaşi: Dragoş Ciauş – fizioterapeut, Dragos Luscan – preparator fizic, şi Darren – antrenor. Si domnul Dobre ajutor, când sunt acasă şi la anumite turnee”, a declarat Simona.

În ceea ce priveşte programul din acest final de an, Simona a declarat că va urma o perioadă de pauză, după care va începe în ţară pregătire fizică. Plecarea în Australia e însă sub semnul îndoielii, cel puţin exprimarea ei a lăsat să se înţeleagă asta: ”După vacanţă voi sta aici, acasă aşa cum am stat mereu şi s-ar putea să plec în Australia”, a declarat ea.

Până atunci însă, Simona este foarte fericită că a devenit mătuşă. Ea a postat pe o reţea socială o fotografie cu nepoata ei de numai câteva luni.

Obiectivul pentru anul viitor este unul valabil pentru toată cariera, după cum a mărturisit jucătoarea noastră: ”Să fiu sănătoasă, să progresez mai mult la tenis şi fizic. Bineînţeles, dacă se poate, să câştig şi un turneu de Grand Slam, dar acesta e un vis al meu pentru întreaga carieră, nu neapărat pentru anul care vine”, a mai declarat Simona.

halep
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite