FOTO Andreea Mitu, vacanţă de iarnă în costum de baie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Mitu, alături de fratele ei, fotbalist la Rapid FOTO Facebook
Andreea Mitu, alături de fratele ei, fotbalist la Rapid FOTO Facebook

Andreea Mitu a decis să facă o ultimă sesiune de încărcare a bateriilor înaintea începerii pregătirii pentru noul sezon. Tenismana s-a relaxat în Dubai alături de fratele ei, Alexandru, fotbalist la Rapid.

Andreea Mitu a plecat în urmă cu două zile la Dubai, dar nu singură, ci alături de bărbatul ei preferat: fratele ei, Alexandru, fotbalist la Rapid. . Tenismana este o împătimită a vacanţelor în destinaţii cu multe grade Celsius, fiind mare amatoare de soare şi plajă, notează Click.ro.

Pe lângă aceste lucruri, de care se bucură din plin în exoticul Dubai, Andreea nu ratează nici o ocazie să treacă pragul magazinelor de îmbrăcăminte. Iar oraşul pe care l-a ales pentru vacanţă este cunoscut pentru magazinele de lux şi zona uriaşă de shopping.

Partea bună a lucrurilor, după cum ea declara recent într-un interviu, este că nu pierde mutt imp prin magazine. Cumpărăturile nu durează mai mult de o jumătate de oră, dar sunt intense. „Mă duc, aleg şi cumpăr”.

Andreea Mitu a ajuns anul acesta până în optimi de finală la Roland Garros, cea mai bună performanţă a carierei, şi a câştigat meciul de Fed Cup cu Eugenie Bouchard.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite