Florin Gardoş a anunţat când revine pe teren. Speră să prindă lotul de Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gardoş, Chipciu şi Tătăruşanu
Gardoş, Chipciu şi Tătăruşanu

Accidentat grav în luna iulie a anului trecut, fostul stelist Florin Gardoş, acum la Southampton, a anunţat când va reveni pe teren.

"Mulţi m-aţi întrebat care mai e starea mea de sănătate şi de ce se amână revenirea pe teren. Reintrarea în ritmul normal de antrenamente cu echipa nu a fost atât de simplă pe cum credeam şi, după câteva zile, a trebuit sa reduc intensitatea pregătirilor. Acum sunt bine, mă antrenez normal şi sper ca în următoarele două săptămâni să vină şi momentul în care voi juca din nou într-un meci oficial. Vă mulţumesc tuturor pentru încurajări!", a fost mesajul postat de Florin Gardoş pe pagina personală de Facebook.

Transferat de Southampton în vara lui 2014 de la Steaua Bucureşti, Florin Gardoş a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul drept în iulie 2015, iar în acest sezon nu a prins nici un meci în Premier League. Internaţional român s-a accidentat într-un meci amical cu Feyenoord.

Florin Gardoş are 14 selecţii în tricoul naţionalei. Internaţionalul român, în vârstă de 27 de ani, a debutat la prima reprezentativă pe 8 februarie 2011 şi este în pericol să rateze EURO 2016.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite