Flori pentru spectatori: jucătorii naţionalei au împărţit trandafiri la antrenament. Bogdan Stancu e incert

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Tricolorii“ s-au reunit luni la Mogoşoaia şi au efectuat primul antrenament în formulă completă, mai puţin Bogdan Stancu, incert pentru jocul cu Danemarca.

 „Rămâne de văzut dacă stafful medical va putea să îl refacă pe Bogdan Stancu“, a declarat secundul Ionuţ Badea despre jucătorul lui Bursaspor, care are o coastă fisurată. 

Fotbaliştii naţionalei au împărţit flori pentru doamnele şi domnişoarele din tribune înaintea antrenamentului. 

Meciul de la Cluj va fi arbitrat de o brigadă engleză cu Martin Atkinson la centru. În vârstă de 42 de ani, arbitrul din Bradford este pe lista FIFA din 2003 şi are în palmares prezenţa la Campionatul European din 2016 şi a condus totdată finala Europa League din 2015.

Meciul dintre România şi Danemarca se dispută duminică, de la ora 21.45, şi va fi transmis în direct de TVR 1. 

Daum: Eriksen e un jucător important

Tehnicianul german Cristoph Daum a declarat că ar fi o greşeală ca jucătorii naţionalei României să se concentreze asupra unui singur jucător, cum ar fi mijlocaşul ofensiv Christian Eriksen de la Tottenham Hotspur, neglijând astfel alţi fotbalişti ai reprezentativei Danemarcei.

"Am analizat echipa Danemarcei şi într-adevăr Eriksen e un jucător excelentă formă, atât la echipa naţională, cât şi la Tottenham. E un jucător important al formaţiei daneze, dar nu ar trebui să facem o greşeală să ne concentrăm numai asupra unui jucător, deoarece poate altul va deveni mult mai important la acest meci. Poate Ankersen va avea o şansă de a marca şi nu am vorbit despre el. Şi o să fiu criticat: <te-ai concentrat numai pe Eriksen, ce ai făcut cu Ankersen?> Suntem concentraţi în totalitate, nu numai asupra lui Eriksen, ci şi asupra altor jucători. O să-mi ajut jucătorii cât de mult pot să rezolve orice situaţie", a spus Daum.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite