Flamurtari - Petrolul 1-3: cât au „tremurat“ ploieştenii pentru calificare şi cu cine vor juca în următoarea fază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu s-a deplasat în Albania, după victoria cu 2-0 de pe teren propriu, însă accederea în turul III preliminar al Ligii Europa n-a fost chiar o formalitate.

După un început spectaculos de meci, cu ocazii de ambele părţi şi cu un penalty neacordat pentru Petrolul (17), albanezii au deschis scorul. Lena a punctat pentru 1-0 (37), iar Flamurtari a început să spere într-o răsturnare de situaţie după eşecul din tur.

Speranţele albanezilor s-au năruit însă, la două minute după deschiderea scorului, fiindcă Teixeira a făcut 1-1 din pasa lui Mutu (39). La pauză, scorul a fost egal. Partea secundă a început cu ratarea lui Tamuz (52), iar dacă Lena ar fi înscris la ocazia uriaşă pe care a avut-o, în minutul 72, atunci, cu siguranţă, Petrolul ar fi avut parte de un final incendiar de meci.

Aşa, Flamurtari s-a stins, iar românii au învins cu două goluri marcate pe final, la fel ca în primă manşă. De Lucas (84) şi Priso (90) au stabilit scorul final, 3-1 pentru Petrolul, şi au trimis formaţia prahoveană în turul III preliminar al Ligii Europa. Acolo, ploieştenii vor întâlni vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen.

Primul meci se va disputa, la Ploieşti, la 31 iulie, iar returul e programat pentru 7 august, în Cehia.

CITEŞTE ŞI:

*Jagodina - CFR 0-1: calificare chinuită după două meciuri insipide. De cine vor da clujenii în turul III preliminar

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite