FCSB o învinge pe Craiova cu 2-0 şi se duce la două puncte de CFR Cluj. Cum arată programul până la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), pe CSU Craiova, în ultimul meci al etapei a IV-a a play-off-ului Ligii I.

În urma acestui succes, FCSB se distanţează la două puncte în fruntea clasamentului, faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Astra Giurgiu.

Au marcat: Momcilovici '6, Florin Tănase '51 (p)

Min. 6, 1-0: Momcilovici a şutat la poartă după o centrare a lui Budescu, din lovitură liberă, de pe partea dreaptă, Mitrovici a respins, fundaşul sârb a urmărit balonul şi a şutat a doua oară, marcând la colţul scurt;

Min. 51, 2-0: Dimitrov l-a faultat pe Teixeira în minutul 50, în careu, aproape de linia de fund a terenului. Florin Tănase a executat lovitura de la 11 metri şi a marcat.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovici - Filip, Ov. Popescu - Man, Budescu (Fl. Tănase '46), Cr. Tănase (Teixeira  '46) - Alibec (Gnohere '75). Antrenor Nicolae Dică;

CSU Craiova: Mitrovici - R. Popa, Kelici (Băluţă '58), Ferreira - Martici (R. Dimitrov '6), Andre Santos (Mateiu '68), Zlatinski, Bancu - Bărbuţ, Gustavo, Mitriţă. Antrenor Devis Mangia.

FCSB are două puncte în faţa lui CFR şi pare şi avantajată de program. Pentru clujeni urmează acum trei partide la rând în deplasare, cu Viitorul, Iaşi şi la Bucureşti cu FCSB. 

FCSB - 38 de puncte

Astra (deplasare)

Viitorul (deplasare)

CFR (acasă)

CSM Iaşi (deplasare)

CS U Craiova (deplasare)

Astra (acasă)

CFR - 36 de puncte

Viitorul (deplasare)

Iaşi (deplasare)

FCSB (deplasare)

CS U Craiova (acasă)

Astra (deplasare)

Viitorul (acasă)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite