VIDEO Bayern – Barcelona 4-0: bătuţi, dar fair-play. Catalanii au admis că au fost surclasaţi de o trupă superioară. Ce obiectiv au „extratereştrii“ pentru retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muller înscrie golul de 4-0. FOTO: Reuters
Muller înscrie golul de 4-0. FOTO: Reuters

Xavi, Iniesta, Messi şi ceilalţi jucători ai Barcelonei au trăit o seară tragică, la Munchen, într-un meci în care au asistat, neputincioşi, cum nemţii marchează gol după gol. La final, au arătat că, după ani de zile în care au câştigat tot, ştiu să şi piardă.

Nu doar nemţii au declarat că au atins „perfecţiunea“ contra Barcelonei. De aceeaşi părere au fost şi învinşii lor. După Bayern – Barcelona 4-0, secundul lui Tito Vilanova a găsit puterea de a-i felicita pe adversari, admiţând că bavarezii au fost superiori la toate capitolele.

Ce a spus?

„Bayern trebuie felicitată. Nemţii au fost puternici, o echipă foarte solidă. Bayern a făcut un meci mare, în timp ce noi n-am avut prospeţimea necesară pentru a ţine pasul cu ei“, şi-a început discursul Jordi Roura. 

El a încercat să explice de ce catalanii au fost dezintegraţi, la Munchen. „N-am jucat chiar rău în prima repriză. După pauză însă, ei au marcat repede, iar noi n-am găsit soluţiile necesare pentru a stopa Bayern şi pentru a schimba cursul jocului“, a continuat secundul lui Vilanova, care a condus Barcelona, în perioada în care principalul a fost, la New York, pentru a-şi trata cancerul.

Întrebat ce mai e de făcut, în retur, Roura a spus: „Ştim că suntem într-o situaţie delicată, dar noi suntem Barcelona. Avem datoria de a da totul în manşa secundă pentru a câştiga“.

VEZI GOLURILE MECIULUI BAYERN - BARCELONA

CITEŞTE ŞI: 

*FOTO Bayern – Barcelona 4-0: Messi, luat la mişto. Argentinianul a făcut cel mai slab meci al carierei şi a ajuns subiect de bancuri 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite