Eurosport transmite 250 de ore de tenis de la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chris Evert, una dintre invitatele Eurosport
Chris Evert, una dintre invitatele Eurosport

În 2017, Eurosport este „Gazda Tenisului de Mare Şlem”. Cu transmisiunile în direct şi cu analizele  legendelor anilor trecuţi, Eurosport este destinaţia numărul 1 pentru fanii tenisului. începând cu 28 mai.

Transmisiuni din cadrul  Roland Garros:

250 de ore de transmisiuni ÎN DIRECT de la Roland Garros pe Eurosport şi pe Eurosport Player

Toate terenurile de joc.Toate meciurile.
TOATE meciurile de simplu şi de dublu din turneul masculin şi din cel feminin sunt în direct la TV  şi online pe Eurosport Player. Mai mult, Eurosport Player oferă fanilor rezumate, statistici în timp real şi reluări.   

Analize  oferite de Mats Wilander, Barbara Schett, Chris Evert şi Patrick Mouratoglou

McEnroe e prezent - Comisarul Tenisului revine într-un serial de opt episoade format scurt la Eurosport

Soluţii inovatoare bazate pe noile tehnologii pe durata turneului – precum 3D Universe folosită în secţiunea „The Coach” (Antrenorul) –  oferă telespectatorilor o experienţă unică

Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal
Transmisă în direct de la Paris pe Eurosport1, vineri 26 mai, de la ora 13.00

Principalele programe:

Game, Set şi Mats
Găzduit de Mats Wilander şi de Barbara Schett, programul de referinţă al fiecărei zile de Mare Şlem la Eurosport revine pe ecrane, oferind fanilor cele mai bune analize ale meciurilor turneului.

Patrick Mouratoglou dezvăluie strategiile folosite de cei mai buni jucători din lumeîn secţiunea „The Coach” (Antrenorul).

John McEnroe revine şi el într-un serial de opt episoade, jucând rolul de auto-intitulat Comisar al Tenisului. Îl iubeşti sau îl urăşti, sigur nu poţi să-l ignori!

Get Ready
Pe măsură ce tensiunea dinaintea startului turneului se apropie de punctul culminant, fosta vedetă a tenisului Barbara Schett prezintă cinci episoade ale magazinului Get Ready (Pregăteşte-te) peEurosport. Programul şi cuprinde ultimele ştiri şi informaţii transmise în direct din Paris, până la debutul celui de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Downtime
Eurosport omagiază jucătorii anilor trecuţi în programul Downtime, un serial de cinci episoade în care Mats Wilander discută cu legendele trecutului, printre care Boris Becker, Gustavo Kuerten, Andre Agassi şi flamboaiant-ul Yannick Noah, cu care  deapăna amintiri de la Roland Garros, evidenţiind de ce acest turneu este unic în calendarul competiţional al tenisului.

Primul episod din serialul Downtime va fi difuzat înainte de startul competiţiei, restul de patru episoade fiind programate pe durata turneului de la Roland Garros.

Downtime este un program sponsorizat de Longines.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite