Acuză fără precedent la adresa lui Mircea Sandu. Ipoteză care ar putea desluşi misterul readucerii lui Victor Piţurcă la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă şi Mircea Sandu
Victor Piţurcă şi Mircea Sandu

Dumitru Dragomir a spus că ştie de ce Piţi a fost reinstalat, pentru a treia oară, la prima reprezentativă. Dacă şeful LPF a refuzat să dezvăluie culisele acestei mişcări, în schimb, un alt personaj influent a vorbit, deschis, despre un scenariu greu de crezut.

Contractul anual de 400.000 de euro pe care Mircea Sandu i l-a oferit lui Victor Piţurcă continuă să ridice multe semne de întrebare. Asta deoarece, deşi încasează peste 30.000 de euro pe lună, selecţionerul n-are drept obiectiv calificarea la Mondialul din 2014! În schimb, el a fost angajat, în iunie 2011, ca să ducă prima reprezentativă la Euro 2016, un turneu final la care se califică jumătate din continent.

Corneliu Vadim Tudor a explicat motivul pentru care Piţi are un contract ce sfidează logica.

Ce a spus?

„Gura târgului spune că Mircea Sandu îi ia cam 30% din câştigurile lui Piţurcă la FRF, dar nu avem dovezi, e un zvon. Altminteri nu se explică încăpăţînarea diabolică a acestui jucător mediocru de nota 6, Mircea Sandu, să ţină un alt jucător mediocru la cârma naţionalei. Alţi antrenori, cum au fost Mircea Lucescu, Gheorghe Hagi sau Anghel Iordănescu, şi-au dat demisia pentru rezultate mai puţin dezastruoase decât a făcut acest derbedeu cu ifose de mare vedetă“, a spus Vadim în ziarul „Ring“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite