E oficial: Mircea Lucescu preia naţionala Turciei. „E regretabil şi ruşinos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Mircea Lucescu este noul selecţioner al Turciei, el urmând să semneze un contract pe doi ani, cu opţiune pentru încă unul. Lucescu va fi prezentat oficial vineri, a anunţat Federaţia Turcă de Fotbal (TFF).

"Consiliul Director al TFF a ajuns la un acord cu Mircea Lucescu pentru preluarea postului de selecţioner pe 2+1 ani. Ceremonia de semnare a contractului va avea loc vineri, 4 august, la ora 14.30, la baza Hasan Dogan a echipelor naţionale", este anunţul TFF.

Presa turcă notează că salariul românului va fi de 2,5 milioane de euro/an.

Mai mulţi oameni de fotbal din ţară spun că e regretabil faptul că Lucescu a preluat naţionala Turciei în loc să fie ofertat de Federaţia Română de Fotbal. Printre ei, şi Gigi Becali, patronul FCSB: "Din punctul meu de vedere, FRF e de vină. Este regretabil şi ruşinos. Avem unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii şi, în loc să-l luăm la naţională, el pleacă în Turcia!

El venea pe o ofertă mai mică. Este ruşinos! Asta e ţara noastră. Ăştia suntem noi.
După ce îi punem în funcţie, se cred stăpâni. Cei de la FRF au o legătură de corupţie cu Daum. De corupţie. E opinia mea. Nu se poate. Îl ai pe Lucescu şi nu-l aduci. Te duceai la Daum şi îi ziceai «Câte luni de contract mai ai? 3 luni? Ia banii şi du-te»", a spus Becali la TV Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite