Dennis Rodman şi-a cerut scuze pentru izbucnirea legată de Kim Jong-un şi un american încarcerat în Coreea de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dennis Rodman, fost baschetbalist FOTO Reuters
Dennis Rodman, fost baschetbalist FOTO Reuters

Fostul jucător de baschet a fost protagonistul unei scene controversate, reacţionând violent în cadrul unei interenţii la CNN, atunci când a fost întrebat de Kenneth Bae, un american încarcerat în Coreea de Nord. Între timp, Dennis Rodman a revenit asupra celor spuse şi şi-a cerut scuze.

„În primul rând, aş vrea să-mi cer scuze faţă de familia lui Kenneth Bae, dar şi colegilor mei şi oamenilor din echipă. Am făcut de ruşine o mulţime de oameni. Îmi pare foarte rău. Ar fi trebuit să nu fac declarţii politice. Regret enorm“, a declarat acesta potrivit cnn.com. Totodată, îmi cer scuze faţă de Chris Cuomo (n.r. jurnalist CNN). Rudele americanului încarcerat în Coreea de Nord au fost stupefiate faţă „ieşirea“ fostului baschetbalist: „A avut posibilitatea de a face ceva bun şi de a ajuta, însă a refuzat şi a preferat să lanseze acuzaţii scandaloase. În mod cert nu ştie nimic despre Kenneth şi despre cazul lui“, a declarat sora lui Kenneth Bae.

Fostul sportiv se află în Coreea de Nord pentru susţinerea unui meci demonstrativ, de ziua liderului Kim Jong-un, dar şi pentru a promova baschetul, alături de mai mulţi foşti jucători din NBA. Într-o intervenţie televizată, Rodman a cedat la întrebările insistente primite în emisiune, spunând pe un ton dur „Voi înţelegeţi ce a făcut Kenneth Bae în această ţară?! De ce este deţinut aici?!“, declaraţii care au atras numeroase critici.

Dennis Rodman face o criză în direct, într-o discuţie despre „prietenul său” Kim Jong-un


Ştiri pe aceeaşi temă:

Reacţie violentă în direct, de la Phenian: Dennis Rodman ia apărarea „prietenului său” Kim Jong-un

VIDEO Dennis Rodman i-a cântat „Happy Birthday“ lui Kim Jong-un

Rodman, informator FBI: „Mi-au cerut să le zic cum e treaba prin Coreea de Nord”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite