Cum au petrecut Sărbătorile Pascale marii campioni ai judo-ului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi se pregătesc intens pentru Campionatele Europene de la Varşovia, componenţii loturilor naţionale de judo ale României au luat o pauză cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Până la campionatele de judo, sportivii au avut o competiţie de ciocnit ouă roşii. Câştigătoarea a fost Andreea Chiţu, dublă vicecampioană mondială la Judo. De la masa lor nu au lipsit nici specialităţile din carne de miel. Singurul care s-a dat în lături de la drob a fost Daniel Natea, poreclit ,,Uriaşul din Carpaţi". Acesta s-a delectat în schimb cu alte produse tradiţionale româneşti. Alături de ei s-a aflat şi preşedintele Federaţiei de Judo, Cozmin Guşă. 

Însă un alt invitat de seamă a fost ciobănescul mioritic Siret, câştigătorul Campionatului European Best of Breed. Patrupedul a fost atracţia zilei, iar judokanii se gândesc deja să îl adopte drept mascotă a judo-ului românesc, a relatat Realitatea TV. România va lua parte în perioada 20-23 aprilie la întrecerea continentală rezervată seniorilor atât la individual cât şi la echipe masculin. Delegaţia ce va face deplasarea în capitala Poloniei este următoarea:

Sportivi

Pop Alexandra, -48 kg
Ungureanu Monica -48 kg
Chiţu Andreea -52 kg
Florian Larisa -52 kg
Szoke Laszlo -66 kg (participant la echipe)
Raicu Alexandru -73 kg
Cercea Marcel -73 kg
Vişan Vlad -81 kg
Szocs Elemer -81 kg
Bodârlău Cristian -90 kg
Matei Daniel -100 kg
Natea Daniel +100 kg

Colectiv tehnic

Richter Simona – antrenoare
Andreica Gianina – antrenoare
Fleisz Aurelian – antrenor
Pop Mirela – medica
Hanas Mihai – maseur

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite