Cum explică Hagi umilinţa din Europa: Gent - Viitorul 5-0. Belgienii tratează returul ca o plimbare la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi FOTO Mediafax
Gică Hagi FOTO Mediafax

La debutul în cupele europene, echipa lui Hagi a pierdut cu 5-0 pe terenul formaţiei belgiene Gent şi îşi poate lua adio de la Europa.

"Ce seară grea pentru cel mai mare fotbalist român!", a titrat cotidianul belgian La Meuse, după ce Viitorul a pierdut cu 5-0 pe terenul formaţiei Gent. 

"Calificarea e asigurată, săptămâna viitoare mergem să vedem Marea Neagră", a scris şi Her Laateste Nieuws. 

Gică Hagi nu a fost aşa trist pentru cele cinci goluri încasate în Belgia. "A fost un meci frumos, cu multe goluri. Ne-am creat şi noi ocazii în prima repriză, când jocul a fost echilibrat, dar am primit două goluri din faze fixe şi pe urmă era normal ca echipa să acuze şocul.

Lucrul bun cu care rămânem este că nu am stat să ne apărăm, am ieşit la joc, şi am încercat să jucăm fotbal. Pentru noi e un test foarte bun, din care trebuie să învăţăm, pentru că avem mulţi jucători tineri.

Facem o analiză, vedem ce s-a greşit şi mergem mai departe, ne-am asumat riscuri în faţa unei echipe bune şi pragmatice, care a ştiut să exploateze fiecare moment important. Scorul nu este prea dur, dar dacă ştii să foloseşti astfel de momente, poţi să creşti pe viitor. Brandan a avut nişte probleme, nu era 100% şi nu am vrut să-l folosim", a spus Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite