CSM Bucureşti, pe un butoi de pulbere: „Pentru mine e ceva oribil. Când cineva te atacă aici, trebuie să îl ucizi! E ca şi cum  ar veni la tine în casă să te omoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jovanka Radicevici a venit la CSM în acest sezon
Jovanka Radicevici a venit la CSM în acest sezon

CSM Bucureşti a dezamăgit şi în meciul cu Thuringer, terminat cu o remiză, scor 23-23, iar atmosfera din cadrul lotului este din ce în ce mai proastă.

Jovanka Radicevici, una dintre jucătoarele de bază, ale echipei, a avut un discurs virulent după terminarea partidei cu nemţoaicele. 

 "Sunt foarte dezamăgită. Ce să mai spui? După ce joci prima repriză excelent şi intri astfel în repriza a doua, totul s-a terminat.

Este foarte rău. Înţeleg să faci greşeli, înţeleg să ratezi, dar nu pot să înţeleg cum cineva vine asupra ta în defensivă ca şi cum nu ai fi pe teren. Nu pot să accept aşa ceva. Unele jucătoare au multe de învăţat după acest meci şi poate vor vedea unde le este locul.

Cum poţi juca o repriză ca o echipă, iar în a doua să nu o mai faci? Probabil la asta s-au gândit unele jucătoare. Suntem în această situaţie în care se vede foarte clar că este greu să jucăm fără Andrea Lekic, pentru că nu avem un atac organizat. Pentru mine, este şi o defensivă mai slabă. Spun că poţi să ratezi în atac, poţi să faci greşeli, dar nu pot accepta să nu lupţi pe teren. Pentru mine este ceva oribil. Când cineva te atacă unu la unu, aici, trebuie să îl ucizi, pentru că suntem la noi acasă. E ca şi cum cineva ar veni la tine în casă să te omoare", a declarat Jovanka Radicevic, la Telekomsport, după partida cu Thuringer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite