„Comoara“ lui Atletico: Saul a marcat un gol fabulos cu Bayern şi poate ajunge la Barcelona pentru o sumă uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul de 21 de ani a fost format la juniorii Realului, însă şi-a făcut un nume la rivala Atletico, iar acum poate face pasul spre „Nou Camp“.

Diego Simeone a reuşit să ridice fotbalul ultradefensiv şi jocul fără minge la rang de artă. Pentru că îţi trebuie ceva cu adevărat special ca să cedezi posesia adversarei, însă să nu-i permiţi să-ţi pericliteze poarta.

Miercuri, Atletico Madrid a deschis scorul pe „Vicente Calderon“, profitând de un moment de geniu al lui Saul (21 de ani), mijlocaşul pentru care Barcelona are prima opţiune, el putând ajunge pe „Camp Nou“ în schimbul sumei de 60 de milioane de euro. Format la juniorii Realului, Saul a făcut 1-0, în minutul 11, schimbând desfăşurarea unui meci în care, până la gol, Atletico atacase cu insistenţă.

După ce au trecut în avantaj, elevii lui Simeone s-au pus pe două linii în faţa porţii şi au format un „zid“ viu în faţa lui Oblak, goalkeeper care n-a luat gol în 30 din cele 52 de partide oficiale din acest sezon!

Bayern a avut o posesie de peste 70%, iar în repriza a doua, aproape că s-a jucat într-o singură direcţie: spre buturile lui Oblak. Degeaba însă! În ciuda dominării teritoriale, bavarezii au avut o singură şansă mare de gol, o bară prin Alaba, la care gazdele au răspuns prin bara lui Torres. 

„Am văzut cea mai bună versiune a echipei noastre din acest sezon“, a spus Simeone la final. „La faza golului, în loc să-l controlăm pe Saul, noi l-am lăsat să facă ce vrea. Nu trebuie să repetăm astfel de greşeli în retur. Trebuie să fim mai inteligenţi“, a fost verdictul lui Guardiola.

VEZI GOLUL MARCAT DE SAUL ÎN ATLETICO MADRID - BAYERN MUNCHEN

Liga Campionilor, semifinale, tur

Manchester City – Real Madrid 0-0

Returul e programat pentru miercuri (ora 21.45, Pro TV, Dolce Sport)

Atletico Madrid – Bayern Munchen 1-0

Returul e programat pentru marţi (ora 21.45, Pro TV, Dolce Sport)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite