CM 2014. Italia nu-şi pierde "creierul". "Copilul" lui Mircea Lucescu vrea în continuare la naţională peninsularilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pirlo

Italia a fost eliminată de la Cupa Mondială, pentru a doua oară consecutiv în faza grupelor, iar antrenorul Cesare Prandelli şi-a dat demisia.

Imediat după meciul cu Uruguay, unul dintre veterani, mijlocaşul Andrea Pirlo, şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională. Fotbalistul lui Juventus a revenit totuşi asupra deciziei şi spune că va veni la naţională atâta timp cât e nevoie de el. "Deocamdată sunt acasă. Dar îmi declar disponibilitatea de a reveni la naţională, în cazul în care va fi nevoie şi următorul antrenor mă va convoca. Dacă noul selecţioner va avea nevoie de un aport în teren, voi veni. Pe scurt, dacă este nevoie de un mijlocaş, sunt aici", a spus Pirlo. Pe lista posibilor înlocuitori ai lui Prandelli sunt Roberto Mancini, Luciano Spaletii şi Massimiliano Allegri.

 Fotbalistul lui Juve are 35 de ani şi 112 meciuri/13 goluri la naţionala Italiei, fiind campion mondial în 2006 şi vice-campion european în 2012. 

Pirlo este unul dintre fotbaliştii lansaţi de Mircea Lucescu, la Brescia şi unul dintre "copiii de suflet" ai lui Ioan Ovidiu Sabău, omul care l-a ajutat cel mai mult pe internaţionalul italian atunci când acesta era doar un puşti.

REPORTAJ ÎNTR-O FAVELĂ DIN RIO DE JANEIRO

CE CAPETE AU MAI CĂZUT DUPĂ EŞECURILE DE LA CM

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite