Chelsea - Steaua: Dinamoviştii şi rapidiştii se aliază împotriva echipei lui Laurenţiu Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Ţălnar crede că parcursul Stelei în Liga Europa se va încheia în această seară, în vreme ce Daniel Pancu şi-a ales favorita: Chelsea.

Nu toţi românii vor ţine pumnii Stelei în această seară. De exemplu, rapidistul Daniel Pancu admite franc că preferă o calificare a lui Chelsea. "Nu pot să ţin cu Steaua, orice aş face! Sper ca Chelsea să se califice, dar nici nu voi plânge dacă merge Steaua mai departe", a afirmat Pancu, fotbalist ce a reuşit să o învingă pe Chelsea pe vremea când juca la Beşiktaş. După acel joc, Pancu şi Mutu, pe atunci fotbalist al londonezilor, au încheiat seara cu o petrecere de pomină, iar Lucescu a fost nevoit să-i "motiveze" absenţa lui Pancone în faţa başkanilor de la Beşiktaş, pentru că fotbalistul român nu a ajuns la aeroport.

Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar susţine că visul frumos al steliştilor se va încheia aici. "Eu mereu am spus că Steaua este la ora actuală cea mai în formă echipă de la noi, dar cred că în seara asta se încheie şi pentru ei parcursul. Pentru că Chelsea e o echipă valoroasă şi nu pot ei pe teren propriu să nu facă ceea ce au făcut când au câştigat Liga Campionilor. Şi eu am dat-o în trecut favorită pe Steaua şi s-a adeverit, dar părerea mea este că în seara asta e mult prea mult", a declarat Ţălnar, potrivit Mediafax

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite