CFR Cluj e la pământ, n-are nicio victorie în 2013, dar antrenorul a venit cu explicaţii incredibile după ultimul eşec

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paulo Sergio
Paulo Sergio

Paulo Sergio are toate şansele să ducă formaţia din Gruia spre cea mai slabă clasare în Liga I, de când clujenii au promovat pe prima scenă. Mai grav e că tehnicianul portughez pare să nu vadă jocul sub orice critică prestat de elevii săi.

CFR Cluj are cinci remize şi patru înfrângeri în cele nouă jocuri oficiale din acest an, a fost eliminată din Liga Europa, după „dubla“ cu Inter, iar în Liga I a căzut pe locul 7!

Meciul pierdut, acasă, cu Dinamo, scor 0-1, a arătat încă o dată un joc slab al clujenilor. Cu toate acestea, antrenorul Paulo Sergio a dat vina pe ghinion.

„Am ratat foarte multe ocazii, la fel ca şi în alte meciuri. Cred că am făcut un meci bun, dar n-am avut noroc şi n-am avut eficacitate. După joc, noi trebuia să câştigăm, dar felicit Dinamo pentru victorie. Nu mă dau bătut, avem nevoie de o victorie, am fi meritat s-o obţinem“, a afirmat portughezul la Digi Sport.

El a continuat cu declaraţiile ciudate, spunând că unul dintre cele două goluri anulate ale lui Kapetanos ar fi trebuit să fie validat. Totuşi, reluările au demonstrat că, în ambele cazuri, centralul Alexandru Tudor a luat decizia corectă.

„Am înscris de două ori, iar măcar un gol ar fi trebuit să fie validat“, a concluzionat Sergio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite