Celebra Martina Navratilova vorbeşte despre eşecul Simonei Halep şi explică ce îi lipseşte mult jucătoarei noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de la Roma, după ce a fost învinsă în trei seturi de Carla Suarez Navarro.

Partida a durat două ore şi jumătate şi s-a încheiat cu scorul de 6-2, 3-6, 7-5. Celebra fostă jucătoare de tenis, Martina Navratilova a comentat meciul pentru americanii de la ESPN şi a vorbit despre deznodământ, subliniind o cauză a eşecului Simonei Halep. 

"Cred că s-a văzut astăzi că Simona are probleme să încheie punctul atunci când are în faţă o jucătoare care aleargă foarte bine. Simona pur şi simplu nu a putut să câştige astăzi. La final, amândouă erau epuizate. Cred că Simonei i-ar fi trebuit cineva care să coboare alături de ea să o îndrume. Cred că nu se simte destul de confortabil la fileu şi de aceea nu vine mai des în faţă. Dar ea a fost cea care a întrerupt seria de break-uri, ar fi trebuit să câştige. Însă la 5-4 şi 30-0, forehand-ul Simonei pur şi simplu n-a mers", a spus ea, explicând apoi şi care a fost cheia succesul Carlei Suarez Navarro: " A trimis mingea înapoi. Atât"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite