Cele mai dure lovituri din K1 care i-au trimis pe cei care le-au încasat în lumea viselor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
K1 oferă multe KO-uri spectatorilor avizi de senzaţional
K1 oferă multe KO-uri spectatorilor avizi de senzaţional

Cele mai dure lovituri din K1. Cea mai spectaculoasă, dar şi periculoasă metodă de a încheia un meci în sporturile de contact este KO-ul, procedeu provocat întotdeauna de lovituri năprasnice cu pumnii sau picioarele executate de un combatant, care îl trimit pe adversar la podea.

K1-ul se numără printre cele mai dure sporturi de contact care există în spectrul marţial la nivel mondial. Zeci de meciuri de K1 se termină înainte de timpul regulamentar din cauza unor lovituri devastatoare aplicate de un luptător adversarului său. Deşi sunt foarte periculoase astfel de lovituri, ele sunt savurate din plin de public, care doreşte că orice confruntare să se încheie cu un KO, una din cele mai dure lovituri din K1.

KO-ul este un procedeu foarte spectaculos la care mulţi combatanţi apelează pentru a-şi câştiga simpatia publicului. Însă, întotdeauna KO-urile sunt provocate de lovituri devastatoare. Remy Bonjasky, Peter Aerts, Badr Hari, Semmy Schilt, Jerome Le Banner sunt câţiva dintre cei mai aprigi luptători de K1 cunoscuţi în toată lumea, care s-au remarcat datorită loviturilor năprasnice aplicate adversarilor în ring. Toţi aceştia de mai sus au reuşit de-a lungul carierelor lor să termine multe meciuri prin KO, ceea ce a determinat publicul să-i idolatrizeze. 

Mai jos vă prezentăm câteva dintre cele mai dure lovituri din K1, lovituri care au devenit celebre datorită complexităţii lor şi gravităţii accidentărilor provocate încasatorilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite