Camelia Potec a fost la deschiderea sălii de gimnastică „Emilia Eberle“, din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Potec a fost prezentă la inaugurarea unei săli de gimnastică din Arad FOTO arq.ro
Camelia Potec a fost prezentă la inaugurarea unei săli de gimnastică din Arad FOTO arq.ro

Multipla campioană europeană, mondială şi olimpică, în prezent preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, a fost prezentă în acest week-end în Arad, la inaugurarea sălii de gimnastică „Emilia Eberle“, patronată de CSM Arad şi construită cu sprijinul Primăriei Arad.

Prezentă la deschiderea centrului sportiv ce îi poartă numele, fosta mare campioană Emilia Eberle, dublu medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Moscova, a avut alături nume mari din sportul românesc, precum Camelia Potec sau Dan Grecu. 
Autorităţile locale au fost reprezentate de către consilierul Ovidiu Moşneag, conducătorii CSM-ului, în frunte cu Vasile Păltineanu, fostul director al instituţiei, Viorel Bitang, antrenori, sportivi şi iubitori ai gimnasticii.  

Cu toţii au urmărit exerciţiile demonstrative făcute de micuţele sportive ale clubului arădean, care şi-au propus să aducă cât mai multe medalii mondiale şi olimpice în vitrinele din Arad.
„Este o mare bucurie şi o mândrie pentru ţara noastră faptul că se construiesc în continuare baze sportive cu aparatură de ultimă generaţie. În sport există şi va exista întotdeauan fair-play, de aceea a fost o plăcere să particip la inagurarea sălii de gimnastică artistică «Emilia Eberle» din Arad“, a declarat Camelia Potec pentru iClara.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Dani Oţil, Camelia Potec, Mihai Leu şi Jurgen Schunn la superspeciala Raliului Aradului Atrium Mall

Cum a petrecut Paştele Camelia Potec, preşedintele Federaţiei de Nataţie şi Pentatlon Modern

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite