Begu, distrusă: Irina a „reuşit“ să piardă un meci incredibil cu Andreescu! Start prost pentru România la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre cele trei românce aflate pe tabloul principal la turneul din California, una a şi fost deja eliminată, încă din primul tur.

Irina Begu (70 WTA) va ţine minte mult timp confruntarea cu Bianca Andreescu (60 WTA), iar asta din motive total nedorite!

Sportiva de 28 de ani a început excelent meciul şi s-a dus la 4-0 şi 5-1! Când mai avea nevoie de un game pentru a închide setul, Irina, parcă, brusc, a devenit altă jucătoare! A început să cedeze game după game, să irosească trei mingi de set pe serviciul ei la 5-2, pentru ca, într-un final, să ajungă la tiebreak! Aici, Begu a reuşit, totuşi, să câştige cu 7-3. Din păcate pentru ea, moralul ei fusese deja serios zdruncinat, iar Andreescu realizase că de partea cealaltă a fileului stă o adversară fragilă.

Canadianca a spulberat-o pe Begu în setul doi, conducând cu 4-0, înainte de a câştiga cu 6-3.

În decisiv, din nou, am văzut două variante diferite ale lui Begu! Prima, cea sigură pe ea, s-a distanţat la 3-1. A doua, cea fragilă, n-a mai punctat pe tabelă, a cedat cinci game-uri la rând, şi a pierdut cu 3-6.

La Indian Wells, România mai are două jucătoare, ambele calificate direct în turul II: Simona Halep (2 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (31 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite